DK / EN

Vores kunder siger

Billede:
blue water
Overskrift:

Blue Water

Kort tekst:

Blue Water Shipping bruger jævnligt Vikingbus, primært til havnerundfart på Esbjerg Havn i forbindelse med forskellige introdage og introduktioner af virksomheden. I denne forbindelse, er det altid nemt og meget fleksibelt at samarbejde med Vikingbus.

Fuld tekst:

I forbindelse med Blue Water Shippings 40-års jubilæum den, havde vi brug for mange bus-transporter. Det drejede sig om transporter fra og til Billund Lufthavn, turisttur til Ribe, havnerundfart og rutefartskørsel mellem hoteller, Blue Waters hovedkontor og Blue Water Arena.
En stor og alsidig logistikopgave, hvor Vikingbus løste det hele meget professionelt og igen meget fleksibelt. Stor hjælp i forbindelse med forsinkede fly, hvor Vikingbus selv fandt frem til ny landingstid og stillede bus til rådighed.
Vikingbus stillede under hele forløbet en hotline til rådighed, hvor der altid var hjælp at hente. Rart med denne backup, da vi oveni disse bustransporter havde rigtig mange andre opgaver, der skulle løses.

Jeg oplever Vikingbus som meget professionel at samarbejde med. Ved ændringer, som altid forekommer i vores branche, bliver det altid løst og tacklet som udfordringer, der skal findes en løsning på. Vigtigt for os og noget vi sætter pris på.

Dynamic list link:

Forespørg pris

Brug for mere information?Har du lyst til at høre mere om Vikingbus, eller ønsker du at snakke med en af vore konsulenter?

Vikingbus  /  Amager Strandvej 16  / 2300 København S / +45 32 66 00 00 / info@vikingbus.dk